Mijn
masterclasses
09.30 - 11.00
11.30 - 13.00
13.30 - 15.00
15.30 - 17.00

Julia Woning

Kleurtechnieken

Julia Woning studeerde in 1994 af aan de Willem de Kooning academie en werkt sindsdien als illustrator, portrettist en beeldend kunstenaar. Julia is vooral bekend van haar Dikke Dames schilderijen, die in verschillende galeries in Nederland te bewonderen zijn. BBNC uitgevers bracht haar Dikke Dames kleurboeken voor volwassenen, de Dierenkleurboeken en de kleur- en teken techniekenboeken uit. Meer informatie over Julia's werk is te vinden op www.juliawoning.com.

Kleurtechnieken met potloden

< terug naar overzicht masterclasses

Tijdens deze workshop laat Julia Woning je kennismaken met de diversiteit van potloden. Van grafiet, aquarel, pastel en kleurpotloden. Leer kleuren mengen, laag over laag te werken en blenden. Je kunt vragen stellen en zelf natuurlijk uitproberen. Al met al een zeer leerzame workshop voor zo wel een beginner als een gevorderden kleurder en of tekenaar.
Julia heeft reeds 2 boeken geschreven over kleuren en tekentechnieken . 'Kleurtechnieken workshop' en ‘CreatieveTekentechnieken workshop' Daarin is Julia je ultieme gids bij het kleuren en tekenen.

Docent: Julia Woning
kies een
tijdvak